HomeService

Service

 

Echipa noastra tehnica va sta la dispozitie, oferindu-va asistenta tehnica pentru remedierea tuturor problemelor care impiedica buna functionare a echipamentului stomatologic. In functie de programul dumneavoastra, dar si de agenda echipei tehnice va vom face o programare.

 

ASISTENTA ONLINE – rezolvare pe loc a problemelor de soft

 

Echipa tehnica este avizata de Ministerul Sanatatii pentru desfasurarea activitatii de service a echipamentelor stomatologice. De asemenea echipa de tehnicieni ia parte periodic la cursurile de scolarizare organizate de producatori in Germania, Italia, Korea, Franta, Belgia, Elvetia.

Asiguram service complet pentru aparatura stomatologica si accesorii, testare specifica autoclavuri. Acoperim o gama larga de producatori: Vatech, Ritter, Duer Dental, Villa SM, Mocom, BienAir, Chirana, Faro, Sirona, Kavo, W&H, Metasis si altii.

 

Departamentul de service ofera urmatoarele servicii:

  • instalare, montare si punere in functiune a aparatelor roentgen: aparate roentgen intraorale, ortopantomografe conventionale si digitale, computer tomografe dentare, developatoare automate si sisteme de preluare si prelucrare a imagisticii dentare digitale intra si extra orale (radioviziografe, scannere digitale cu placi imagine, imprimante medicale)
  • intocmirea documentatiei (pentru amplasare-constructie, exercitare-functionare) in vederea obtinerii autorizatiilor de la CNCAN - Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare si DSP - Directia de Sanatate Publica
  • asistenta si consultanta in vederea autorizarii
  • consultanta in vederea obtinerii permisului de exercitare a activitatilor nucleare nivel II CNCAN
  • buletine de verificare dozimetrica si electro-mecanica la instalare si periodice (service)
  • service in garantie si post garantie, intretinerea si reparatia aparaturii furnizate
  • programe de training pentru utilizarea aparatelor roentgen

 

   TEMCO este autorizata de catre CNCAN - Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare atat in vederea furnizarii echipamentelor de roentgendiagnostic dentar cat si in vederea manipularii acestor echipamente, manipulare care presupune servicii complete de: import, vanzare, instalare, servisare si dezafectare a echipamentelor.

 

Pentru orice probleme de service, garantii si informatii tehnice apelati cu incredere la inginerii nostri:

 

Ing. Mihai Muresan

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0744.598.938

 

Ing. Constantin Suciu

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0745.106.968

 

Ing. Marius Gabor

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

0744.637.197

 

FaceBook  Twitter
Go to top