• -20%

ID 212 Forte Dezinfectant instrumentar - 2.5 L, Producator: DURR DENTAL

CDI212C6150

Solutia dezinfectanta pentru instrumente ID 212 Forte de la Durr Dental

425,00 lei
340,00 lei Reducere 20%
cu TVA
în stoc

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Solutia dezinfectanta pentru instrumente ID 212 Forte este un concentrat extrem de eficient, fara  aldehide, pentru curatarea si dezinfectarea seturilor de instrumente generale si chirurgicale (de exemplu, oglinzi, sonde etc) in spitale, cabinete, clinici si laboratoare. Dezinfecteaza seturilor de instrumente rotative alcalino-sensibile si sensibile la alcool, de ex. instrumente endodontice cu nichel si titaniu, seturi de instrumente pentru tratamentul de canal cu manere, instrumente de frezare. ID 212 forte contine inhibitori speciali de coroziune.

Compozitie chimica: 100 g de ID 212 forte contine: 12,5 g alchil benzil dimetil, clorura de amoniu, 6 g 3-aminopropil-dodecil-1,3-propanediamina, 4 g alchil-propilendiamina-guanidiniu-diacetat.

Spectru de activitate: bactericid, tuberculocid, levuricid HBV, HCV, HIV, Virusuri neinccapsulate: Noro, Adeno

Instructiuni de utilizare:
Se recomanda utilizarea dezinfectantului ID 212 forte la o concentratie de 2% si un timp de actionare de 5 minute pentru curatarea instrumentelor contaminate atunci cand este utilizat intr-un recipient pentru instrumente (de exemplu, Hygobox de Dürr Dental) si o concentratie de 2% cu un timp de expunere de 1 minut atunci cand este utilizat intr-un baie cu ultrasunete (de ex. Hygosonic de Dürr Dental).
Concentratia recomandata a dezinfectantului ID 212 forte este de 2% cu un timp de expunere de 60 de secunde in conformitate cu VAH, inclusiv pentru bacteriile Tb. Dupa timpul de actiune, clatiti complet seturile de instrumente dezinfectate timp de cel putin 15 secunde sub apa si uscati.

Avantaje:
Potrivit pentru instrumentle de uz general, chirurgical si cele rotative
Ofera protectie impotriva coroziunii si perioada activa de 7 zile
Curatare si dezinfectare rapida in baia ultrasonica
Ingrediente active: alchilamine, compusi de amoniu cuaternar
Se recomanda utilizarea impreuna cu Hygosonic, Hygobox

Ambalat in flacon de 2,5 L

CDI212C6150

Produse asociate