Sirona SINIUS

 

Sirona SINIUS

 

SINIUS.  O noua clasa de eficienta

Imaginati-va ca cineva va ofera un plus de 10 minute zilnic. Cum ati folosi acest timp suplimentar? 

Timpul este probabil unul din cele mai valoroase bunuri ale noastre. De aceea, noua “Clasa de Eficienta” de la Sirona merita toata atentia.

Noul unit dentar SINIUS nu este numai ultra compact – el ofera, de asemenea, castiguri notabile de timp si flexibilitate. Acest lucru se datoreaza in mare parte interfetei intuitive cu utilizatorul, oferind cea mai recenta tehnologie touchscreen.

 

 

Beneficiile la prima vedere:

- Flux de lucru rational gratie interfete EasyTouch
- Utilizare optima a spatiului
- Concept de igiena integrat prin mecanism complex de autosanitizare
- Gama larga de echipamente optionale pe niveluri de pret adaptate bugetului dumneavoastra
- Tehnologie LED pentru iluminare perfecta a zonei de lucru - reflector LEDView si iluminare LED pentru toate instrumentele
- Disponibil cu furtunele pe jos si masa glisanta sau cu furtune pe sus (SINIUS CS).

 

Dimensiunile compacte, nivelul impresionant de ajustare verticala a fotoliului, pozitionarea variabila a consolei asistentei – factori care se combina pentru a spori confortul si comoditatea dumneavoastra, simplificand totodata fluxul de lucru zilnic.

O caracteristica unica: beneficiile combinate ale consolei medicului, in varianta glisanta sau suspendata, completate de mobilitatea consolei asistentei.

Intervalul maxim de ajustare a inaltimii fotoliului inlatura toate posibilele obstacole. Un obiectiv important de proiectare a fost adaptarea la nevoile specifice ale batranilor si copiilor. In pozitia minima fotoliul ajunge la 36  cm de sol. Acest lucru faciliteaza accesul la fotoliul dentar.

Masa medicului este usor de rotit, va ofera acces rapid si sigur catre toate instrumentele si piesele de mana. Consola asistentei sporeste libertatea dumneavoastra de miscare. Totul este la indemana si adaptat tratamentului efectuat. 

Functia de tratament endodontic disponibila la simpla atingere a unui buton.

Atunci cand alegeti unitul dentar SINIUS, functia de tratament endodontic este disponibila in numai cateva secunde. Functii speciale, cum ar fi baza de date cu sisteme diferite de ace de canal sunt disponibile la simpla atingere a unui buton. Comparativ cu timpul de setare a unei unitati endodontice conventionale, aveti posibilitatea sa salvati intre una si doua minute la fiecare tratament, din timpul dumneavoastra valoros.

 

 

Inovativa interfata  “EasyTouch” este "piatra de temelie" a noului unit dentar de inalta eficienta SINIUS. Tehnologia touch screen ofera baza pentru integrarea noilor functii usor utilizabile. EasyTouch este simplu de folosit inca de la inceput. Nu sunt necesare abilitati iesite din comun . Sunt afisate numai functiile de care aveti nevoie la momentul respectiv in procesul de tratament. Pe scurt, EasyTouch este pasaportul dumneavoastra pentru viitorul tehnologic fara inhibitii si nelinisti.  

 

Programul de ergonomie de la Sirona

In timp ce dumneavoastra aveti grija de pacient, SINIUS are grija de dumneavoastra. O pozitie de sedere intuitiva, functii confortabile de pozitionare a pacientului si vizibilitatea optima a campului de lucru maresc la maxim satisfactia dumneavoastra de locul de munca, chiar si in zilele de lucru aglomerate si prelungite.

Puterea concentrata, viteza optima, vizibilitatea excelenta si usurinta in manipulare: acestea sunt caracteristicile definitorii ale pieselor de mana montate la unitul dentar SINIUS. Noua linie de piese include seringa aer-apa si piesa de detartraj cu LED, Sprayvit M si Sirosonic TL. Veti beneficia, de asemenea, de avantajele motoarelor de la Sirona fara perii, care se remarca prin dimensiunile lor compacte, distributie echilibrata a greutatii si costuri reduse de intretinere. Si datorita interfetei standardizate, puteti integra evolutiile viitoare, in orice moment.

 

Conceptul de igiena SINIUS

Igiena optima cu timp si efort minime - acesta este scopul declarat al conceptului de igiena corespunzatoare realizat de unitul dentar SINIUS, ca si alte dovezi de angajament puternic a serviciului clienti de la Sirona. Totul este adaptat pentru manipulare usoara si eliminarea surselor potentiale de contaminare - de exemplu, adaptorul incorporat de igienizare, suprafetele netede si componentele rapid detasabile si autoclavabile.

 

FaceBook  Twitter
Go to top