Compania Tehno Electro Medical Company, cunoscuta sub numele de TEMCO, se naste si creste din anul 1990 de la trei membri, la peste 80 de membri in prezent, avand o prezenta activa in toata tara si fiind promotorul unor tehnici si aparatura medicala de referinta pentru toata Romania.

TEMCO introduce in Romania prima trusa functionala de laparoscopie abdominala, scolarizand si primii chirurgi in aceasta tehnica, fapt ce contribuie la dezvoltarea acestei tehnici. Acest lucru se petrecea la Cluj-Napoca, la Clinica Chirurgie nr. 3, in anul 1992, iar echipamentul era livrat de TEMCO si produs de liderul mondial in endoscopie, OLYMPUS.


TEMCO
nu se opreste aici cu promovarea noutatilor si a premierelor in tehnica medicala; in anul 1996 livreaza primul Eco-Endoscop in Romania, o tehnologie de ultima ora a companiei OLYMPUS, tehnica fiind astazi una complexa, dar existenta in multe clinici de profil din Romania.

Trebuie amintit si FIBROSCAN, primul aparat din lume care foloseste o metoda neinvaziva de depistare a fibrozelor hepatice, echipament produs de firma franceza ECHOSENS, aparat promovat, montat si intretinut in tara.

TEMCO nu neglijeaza nici cursantii noilor tehnici si livreaza in Romania familia de simulatoare digitale MENTOR, produse de firma SIMBIONIX din Israel, destinate invatarii virtuale a tehnicilor de laparoscopie si endoscopie digestiva, endo-urologie si angiografie.

Departamentul de echipamente destinate stomatologiei importa, furnizeaza si intretine echipamente de la producatorii high-end din domeniu, cu peste 20 de ani de experienta si cu feedback de la clinicile din tara legat de fiablitatea si calitatea  producatorilor de pe toate continentele. Am reusit sa asiguram colaborarea si importul pentru producatori aflati in primele 2-3 locuri in lume din toate grupurile de produse si incercam mereu sa mentinem serviciile conexe oferite in acelasi registru de calitate.

Ajuns numarul 1 ca numar de echipamente instalate, Vatech Korea exceleaza in domeniul imagisticii dentare digitale, cu inovatii si modele noi aproape anual.
Dentsply Sirona este cel mai mare concern mondial din domeniu, cu o gama de produse ce acopera aproape in intregime necesarul unei practici – de la uniturile dentare cu fiabilitate legendara si ergonomie studiata impreuna cu medici din toata lumea, pana la tehnica dentara digitala in cel mai user-friendly sistem de design si prelucrare CAM.

Durr Dental este lider mondial in compresoare si pompe de aspiratie, in gama de dezinfectanti profesionali, imagistica si accesorii, cu o calitate de “golden standard“ in toata gama de produse .
Microscopia si lupele Carl Zeiss reprezinta in continuare solutia premium pentru endodontie  si microchirurgie.
Am selectat in timp cei mai calitativi si fiabili producatori italieni de compresoare, pompe aspiratie si mobilier metalic, producatori sud-coreeni recomandati de grupul Vatech,  piese de mana si accesorii de la producatori alesi aproape exclusiv pe criteriul maximei calitati , criteriu ce va aduce in timp si valoarea reala competitiva.

Echipamentele sunt instalate si intretinute in garantie si post-garantie de ingineri ai companiei noastre, fara externalizarea serviciilor pentru a mentine un nivel echivalent de calitare al acestora.

Asiguram proiectare – design – consultanta pentru clinici si cabinete noi, instalare si intretinere echipamente precum si autorizare imagistica dentara.

Pentru clientii privati avem propria solutie de finantare - rate, cu solutionare imediata si conditii excelente, doar pentru echipementele importate si furnizate de noi. Deasemnea colaboram cu Banca Transilvania , Bt Leasing, Raiffeisen  Leasing.

Oferim consultanta si conditii speciale pentru proiecte cu finantare erupoeana  sau guvernamentala prin diverse agentii, avand zeci de clinici realizate in intregime sau partial cu ajutorul acestor sisteme de asistenta economica.

Toate comenzile, cererile de preturi si de informatii pe platforma online sunt directionate catre specialistii pe diverse grupe de produs, medici stomatologi, care vor analiza si confirma impreuna cu clientii configuratiile, comenzile si vor sesiza eventualele neconcordante sau probleme.

Livrarea si instalarea (unde este cazul) sunt programate si stabilie in concordanta cu programul si specificul fiecarui client.