Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniul echipamentelor si radiologiei dentare , inginerii nostri efectueaza instalarea si intretinerea pentru toata aparatura importata si furnizata de TEMCO. Petru respectarea prevederilor ISO, a reglementarilor stricte legate de echipamentele medicale nu folosim in niciun caz echipe externalizate de instalare si service in perioada de garantie si reusim astfel sa asiguram continuitatea si calitatea ceruta de catre producatorii cu care avem contracte.

Echipele de service participa frecvent la cursuri de specializare si training la toti producatorii echipamentelor importate si raporteaza instalarile si eventualele problem aparute la fiecare client.

Oferim consultanta legate de proiectele noi de clinici si cabinete (circuite fluide, sterilizare, pregatire pentru radiodiagnostic).

Furnizam kituri de intretinere pentru sterilzare, consumabile si accesorii pentru radiologie dentara, kituri upgrade pentru unituri dentare si consumabile diverse.

Radiologie, software CBCT, reglemantari si Securitate radiologica: Ing. Mihai Muresan 0744.598.938; mmuresan@temco.ro

Unituri dentare, compresoare, pompe , circuite apa-aer, echipaemnte diverse: Ing. Marius Gabor 0744.637.197;  mgabor@temco.ro