CEREC Primemill - Masina de frezat si strunjit, Producator: Dentslpy Sirona

CEREC Primemill

Noul CEREC Primemill stabileste noi standarde pentru viteza, comoditate, calitate si versatilitate. Cea mai rapida unitate de frezat de la Dentsply Sirona poate prelucra o coroana de zirconiu excelenta in mai putin de cinci minute. Totodata Primemill dispune de o interfata interactiva care ghideaza utilizatorul pas cu pas prin fluxul de lucru.

Pret Special

0,00 lei
cu TVA livrare in 30 - 45 de zile
în stoc producător

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

O combinatie de electronice noi, software, motoare si componente mecanice contribuie la obtinerea unor  extrem de precise, cu  rezolutie ridicata si cu dinamica imbunatatita.
Acest model nou de freza extrem de precis confera rezultate clinice la cel mai inalt nivel. Schimband pe modul Frezare Extra-fina veti beneficia de cele mai fine detalii in zonele interdentare, in cazul puntilor.

Viteza: Proiectata pentru viteza și precizie, noua masina de frezat si strunjit CEREC Primemill preia din performanta deja dovedita a tehnologiei precedente si o aduce la un nivel superior. Coroanele sunt realizate in aproximativ 5 minute iar tratamentul se finalizeaza intr-o singura sedinta

Confort:Interfata de utilizator interactiva, cu ecran tactil de 7” ghideaza operatorii pas cu pas de-a lungul procesului de lucru, in timpul procedurilor de intretinere si alte sarcini de rutina, astfel ca puteti delega fluxul de lucru fara nicio problema. Scannerul integrat pentru cuburi este o functie noua care economiseste timp si care scaneaza automat blocurile de materiale cu coduri de matrice de date compatibile inregistrand informatii precum tipul, marimea, culoarea sau factorul de contractie pentru zirconiu. Toate instrumentele de frezare de la CEREC Primemill sunt dotate cu un cip RFID codat prin culori, citit de scanerul RFID, si pot fi vizualizate pe ecranul cu status, alertand utilizatorul daca un instrument trebuie inlocuit. Acest lucru se transpune in faptul ca toate instrumentele au performante la niveluri optime, crescand in final productivitatea.

Versatilitate: Noua masina de frezat CEREC Primemill combina frezarea umeda/uscata si frezarea umeda. Indiferent de tipul de indicatie, cu CEREC Primemill puteti selecta dintr-o gama larga de optiuni, materialele de la partenerii validati oferindu-va flexibilitatea si predictibilitatea de care aveti nevoie astfel incat sa le puteti oferi pacientilor dumneavoastra cele mai bune tratamente posibile.

Frezarea este acum in prim plan: CEREC Primemill stabileste noi standarde in ceea ce priveste usurinta de utilizare. Noul design si caracteristicile tehnice fac integrarea in cabinet foarte simpla.

 • Banda inovatoare cu LED indica statusul masinii si procesul de frezare.
 • Noul design al sertarului confera acces direct la instrumente si accesorii.
 • Gama variata de materiale astfel incat puteti alege dintr-o gama larga de optiuni de materiale CAD/CAM.

Specificatii tehnice:

 • Tensiune: 100 V–240 V ~
 • Frecventa: 50/60 Hz
 • Curent: 2.1 – 4.2 A
 • Putere: 400 VA
 • Clasa I
 • Banda frecventa radio: 13,553 MHz–13,567 MHz
 • Putere maxima de transmisie < 200 mW
 • Dimensiuni(WxHxD): 729 x 454 x 465 mm
 • Greutate: 46 kg
CEREC Primemill