• -20%

Orotol Plus- Dezinfectant sisteme de aspiratie, suprafete 2.5L, Producator: DURR DENTAL

CDS110P6150

Solutie concentrata extrem de eficienta si fara spuma, pentru dezinfectarea, odorizarea, curatarea si ingrijirea tuturor sistemelor de aspiratie si a separatelor de amalgam.

350,00 lei
280,00 lei Reducere 20%
cu TVA
în stoc

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Dezinfectant concentrat lichid fara spuma utilizat la curatarea suprafetelor si a tuturor unitatilor de aspiratie, a separatoarelor de amalgam. Inactiveaza Covid-19.

Caracteristici:

  • Concentrat foarte eficient pentru dezinfectarea, dezodorizarea, curatarea si ingrijirea simultana a suprafetelor, a tuturor sistemelor dentare de aspiratie, separatoarelor de amalgam, precum si a cuspidoarelor. Agentii de dezinfectare si curatare permit o ingrijire foarte eficienta fara spuma, ingrijire care menajeaza sistemul insusi si mediul. Cand este utilizat zilnic, Orotol Plus asigura o functionare fara probleme a sistemelor de aspiratie, chiar si cu niveluri extrem de ridicate de impuritati si germeni(de ex. saliva, amalgam si praf de dentina, sange etc.), atat cu privire la functie, cat si la igiena.
  • Solutie concentrata extrem de eficienta si fara spuma, pentru dezinfectarea, odorizarea, curatarea si ingrijirea tuturor sistemelor de aspiratie si a separatelor de amalgam.


Compozitia chimica:
Orotol Plus se bazeaza pe o combinatie de compusi de amoniu cuaternar, agenti alcalini de curatare, agenti de complexare, agenti speciali fara spumare si adjuvanti in solutie apoasa.
100 g de Orotol(r) plus contin: 8,8 g de clorura de dimetil-dioctil-amoniu 50 %, 1,2 g de clorura de alchil-benzil-dimetil-amoniu 50 %.

Spectru de activitate: Bactericid, levidicid, virucid limitat (virusi inveliti incluzand VHB, VHC, HIV si coronavirusuri, precum si adenovirusuri si norovirusuri)

Dezinfecteaza si dizolva depunerile prevenind formarea acestora (sange si proteine)

Solutia pentru sistemele de aspiratie contaminate: ofera o protectie fiabila impotriva infectiilor

Compatibilitate certificata a materialelor: recomandata de cei mai importanti producatori de echipamente

Instructiuni de utilizare:

  • Orotol Plus este utilizat ca solutie de 2%. Umpleti 20 ml de Orotol Plus si pana la 1 litru de apa rece si adaugati prin sistemul de aspiratie, cu ajutorul OroCup.
  • Umpleti cel putin 250 ml de solutie in cuspidor. Respectati timpul de expunere necesar. Clatiti bine cu apa sistemul de aspiratie dezinfectat.
  • Va recomandam sa dezinfectati si sa curatati sistemele de aspiratie o data sau de doua ori pe zi, in functie de volumul de munca. Cand sunt realizate o data pe zi, dezinfectarea si curatarea trebuie efectuate pe timpul noptii, dupa incheierea activitatilor chirurgicale pe ziua respectiva, utilizand Orotol Plus pentru dezinfectare si curatare.


Ambalat in flacon de 2.5 L care produce 125 litri solutie pentru utilizare.

CDS110P6150