• -20%

FD 366 Sensitive Dezinfectant rapid suprafete sensibile - 1L, Producator: DURR DENTAL

CDF366A5550

FD 366 dezinfectant rapid pentru suprafete sensibile Durr Dental- 1L

127,50 lei
102,00 lei Reducere 20%
cu TVA
în stoc

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Solutie fara aldehide gata-de-utilizare, pentru dezinfectia cu actiune rapida a suprafetelor sensibile ale dispozitivelor medicale in cabinete, laboratoare si clinici. Actiune rapida, compatibilitate excelenta cu materialele si o gama larga de aplicatii.

FD 366 sensitive este ideal pentru dezinfectia suprafetelor sensibile, cum sunt materialele plastice si tapiteria de vinil din unitatile de tratament, sticla acrilica, lampi de polimerizare, huse pentru aparate, boluri pentru mixare, (de asemenea boluri de mixare ale aparatelor de mixare cu vid), precum si suporti de furtun, scuipatori, etc. FD 366 sensitive, este de asemenea potrivita pentru curatarea panourilor de control ale unitatilor de tratament sau unitatilor XR de prelucrare a filmelor cu raze X, turbinelor, pieselor manuale si unghiulare inainte de procesarea necesara in conformitate cu instructiunile producatorilor. FD 366 sensitive se usuca rapid. FD 366 sensitive este foarte potrivit pentru a fi utilizat cu multi-lavetele FD/ multi-lavetele FD compact.

Compozitie chimica:

  • Ingredientele active din produsul FD 366 sensitive sunt alcoolii si compusi cuaternari de amoniu.
  • 100 g de produs FD 366 sensitive contine: 17 gr. 1-propanol, 0,25 gr. de alchil benzil dimetil clorura de amoniu 50 %, adjuvanti si apa.

Spectru de activitate: bactericid, tuberculocid, levorucid, eficienta antivirala limitata (virusuri incapsulate, precum virusurile Vaccinia, incl. HBV, HCV și. HIV si virusuri neincapsulate, de  ex. norovirusul)

Instructiuni de utilizare:
Nu diluati niciodata produsul FD 366 sensitive. Sticla de dozare reincarcabila practica asigura aplicarea directa pe o carpa sau o aplicare fara probleme specifica prin pulverizare pe suprafete mici, cu acces dificil. Umeziti complet suprafetele si articolele care urmeaza sa fie dezinfectate. Lasati sa se usuce suprafetele dezinfectate. Dezinfectati suprafetele contaminate in mod vizibil utilizand FD 366 sensitive si apoi stergeti cu o laveta. Dezinfectati suprafetele curatate inca o data. Lasati preparatul sa actioneze. Utilizarea multi-lavetele FD/ multi-lavetele FD compact inmuiate in produsul FD 366 sensitive in mod asemanator.

Disponibil in sticla de 1L.

CDF366A5550