• -20%

FD 312 Dezinfectant concentrat pentru suprafete - 2.5L, Producator: DURR DENTAL

CDF312C6150

Dezinfectant concentrat pentru suprafete prosed de Durr Dental

335,00 lei
268,00 lei Reducere 20%
cu TVA
în stoc

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

FD 312 este un preparat foarte eficient fara aldehida pentru dezinfectarea si curatarea simultana a suprafetelor dispozitivelor medicale neinvazive, de ex. scaunele pentru pacienti, echipamentele cu raze X etc. si a suprafetelor si a obiectelor precum pardoseli, pereti etc. in cabinete, laboratoare si clinici.

Dezinfectantul FD 312 este un produs biocid de TIP 2 utilizat in dezinfectarea suprafetelor care inactiveaza Corona Virus/COVID 19, fiind avizat de Ministerul Sanatatii.

Dezinfectantul de suprafete FD 312 este caracterizat prin puterea sa intensa de curatare, mirosul placut si compatibilitatea excelenta a materialelor. FD 312 este rentabil datorita concentratiilor scazute utilizate si garanteaza siguranta sporita cand este folosit cu regularitate avand in vedere efectul sau de durata.
Dezinfectantul de suprafete FD 312 este adecvat in special pentru utilizarea cu servetelele multifunctionale FD/servetelele multifunctionale compacte.

Compozitie chimica:
FD 312 se bazeaza pe o combinatie de compusi de amoniu cuaternar. 100 g de FD 312 contin 6,5 g clorura de alchil-benzil-dimetil-amoniu, 5 - 15 % surfactanti neionici, < 5 % componente alcaline de curatare, < 5 % agenti de complexare, adjuvanti, hexil cinamal, butilfenil metilpropional si linalool in solutie apoasa.

Spectru de activitate: bactericid, levurocid, virucid cu eficienta limitata (virusuri cu anvelopa, de ex. virusurile de variola, inclusiv HBV, HCV si HIV2), precum si virusuri fara anvelopa, de ex. adenovirusuri, norovirusuri, Lista VAH.

Testat in conformitate cu EN 13727, EN 13624, EN 14476, EN 16615.

Instructiuni de utilizare:
O perioada de actiune de 15 minute si o concentratie de 1% sunt necesare conform VAH. Valoarea pe perioade scurte este de 5 minute la o concentratie de 2%. Va recomandam sa utilizati proceduri adecvate cu servetele umede pentru dezinfectarea cu servetele a suprafetelor mari. Stergeti suprafetele aparatelor medicale cu o carpa umeda. Acordati atentie umezelii uniforme a suprafetelor tratate. Utilizati servetelele multifunctionale FD/servetelele multifunctionale compacte imbibate in FD 312 (intre 1 si 2%) intr-un mod analog. Asigurati-va ca suprafetele tratate sunt umezite complet.

Solutie pentru curatarea si dezinfectarea suprafetelor. Nu necesita stergerea sau uscarea pana la finalul perioadei de reactie. Suprafetele se pot utiliza atunci cand sunt vizibil uscate.

Se poate folosi si pentru obiecte si suprafete mici, care nu pot fi curatate termic sau prin imersare.

Ambalaj in flacon de 2.5 L

CDF312C6150