• -6.000,00 lei
 • Nou

MyLunos Duo® – Aparat montat pe podea pentru tratamente cu ultrasunete si jet de pudra, Producator: DurrDental

MyLunos Duo® -Aparat multifunctional pentru orice situatie

39.900,00 lei
33.900,00 lei Economiseste 6.000,00 lei
cu TVA livrare in 30 - 45 de zile
în stoc producător

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

MyLunos Duo® combina cele mai importante doua metode de tratament in cazul unei interventii profilactice: jeturi de pudra si ultrasunete. Aparatul combinat permite un tratament profilactic si parodontal complet, cu un singur aparat intr-o utilizare flexibila si conform necesitatilor in functie de cazul pacientului – de la indepartarea supragingivala si subgingivala a concrementelor, folosind ultrasunetele, pana la indepartarea coloratiilor si a biofilmului, folosind jetul de pudra.

Utilizare conform necesitatilor
Daca este necesar in timpul unei interventii profilactice sau parodontale se poate comuta intre utilizarea supragingivala si subgingivala a jetului de pudra prin intermediul functiilor Supra si Perio. Pentru aceasta pot fi utilizate doua tipuri diferite de Lunos® Pudra profilactica in alternanta simpla. In plus, daca este necesar, in timpul tratamentului se poate comuta de la jetul de pudra (polishing) la ultrasunete (ultrasound). Protectie impotriva blocajelor: un curent de aer permanent constant impiedica in mod fiabil depunerile din sistemul furtunului si protejeaza impotriva blocarii aparatului.

Ecran dispus clar și igienic
Toate functiile pot fi controlate rapid si intuitiv, inclusiv in timpul tratamentului. Datorita suprafetei sale simetrice, intregul aparat poate fi curatat si dezinfectat rapid si usor. Pentru aceasta va recomandam produsul nostru FD 322 premium wipes din sistemele igienice DÜRR DENTAL. In plus, ID 213 dezinfectia instrumentelor curata si dezinfecteaza toate componentele aparatului.

SISTEM DE APA FLEXIBIL
MyLunos Duo® dispune de un racord fix de apa pentru cele doua domenii de utilizare Polishing si Ultrasound, precum si de un rezervor de apa suplimentar, atasabil, cu volum de umplere de 500 de ml, pentru ultrasunete. In functie de necesitati, la utilizarea ultrasunetelor poate fi selectata alimentarea cu apa corespunzatoare. Apa este incalzita la o temperatura placuta pentru pacienti.

Comutator de picior 360°
Toate functiile utilizarii sunt activate prin intermediul unui comutator de picior modern. Datorita formei sale circulare si a dimensiunii compacte, acesta poate fi pozitionat optim pe podea si poate fi operat flexibil de pe toate partile.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI


Adaptat in functie de necesitati
Un aparat, o solutie – indiferent de cazul pacientului si de situatia de tratament

Eficient
Optiuni de utilizare multifunctionala si o putere mare de curatare pana si in zona radacinilor

Compatibilitate
Sistemul de duze Lunos® este compatibil cu piesa de mana cu jetul de pudra-apa MyLunos®, precum si cu aparatul combinat MyLunos Duo®

Orientat catre service
Promisiunea noastra: service mai bun pentru satisfactia deplina a clientului

Duze interschimbabile Supra si Perio
Pentru piesa de mana cu jet de pudra MyLunos Duo® sunt puse la dispozitie doua duze diferite pentru utilizarea supragingivala, respectiv cea subgingivala. Fiecare dintre acestea se poate roti la 360° si permite astfel accesul usor la punctele dificil de atins din cavitatea bucala a pacientului. Cele doua duze pot fi schimbate rapid si usor in timpul tratamentului, ceea ce permite efectuarea extrem de eficienta a lucrarilor. Compatibilitatea unica a duzelor cu piesa de mana MyLunos PWS mobila permite utilizarea flexibila a accesoriului.

Duza SUPRA
-    Tratament supragingival
-    Curatare profesionala a dintilor
-    Conditionare inainte de sigilarea fisurilor
-    Curatarea brachetilor, aparatelor dentare, coroanelor si puntilor

Duza PERIO cu varf Perio de unica folosinta steril
-    Tratamentul subgingival
-    Terapia parodontitei
-    Terapia periimplantitei

Pudra profilactica Gentle Clean si Perio Combi
Pentru tratamentul cu jet de pudra-apa sunt puse la dispozitie Lunos® Pudra profilactica Gentle Clean si Perio Combi. Corpul abraziv inovator cu trehaloza (dizaharida) este deosebit de solubil in apa. Are un gust dulce placut si nu este caricogen. Nu lasa resturi de pudra in cavitatea bucala a pacientului si protejeaza mucoasa bucala. De asemenea, protejeaza instalatia de aspiratie. Gentle Clean este disponibil in aromatizarile: neutra, menta, portocala si fructe de padure, iar Perio Combi este disponibil in aromatizarea neutra.

Ultrasunete
Piesa de mana Scaler cu  iluminare LED
Piesă de mana Scaler deosebit de usoara si practica, dotata cu iluminare LED pentru o vedere optima a zonei de lucru in cavitatea bucala a pacientului. Pentru efectuarea tratamentului conform necesitatilor sunt puse la dispozitie numeroase instrumente diferite. In functie de instrumentul utilizat, treapta de putere corespunzatoare poate fi selectata prin intermediul afisajului tactil.


INSTRUMENTE SCALER
MyLunos Duo® ofera o varietate mare de instrumente Scaler si permite astfel utilizarea conform necesitatilor pentru situatii si cazuri diferite de tratament. Instrumentele sunt fabricate din otel inoxidabil medical, mustiucul IC1 pentru curstarea implanturilor este fabricat 100 % PEEK (plastic de inalta tehnologie). Toate instrumentele si mustiucurile pot fi tratate complet ulterior.

Functii

 • Supra
  Functii pentru utilizarea supragingivala in combinatie cu duza Supra si recipientul de pudra supra. Pentru aceasta utilizare este pusa la dispozitie Lunos®  Pudra profilactica Gentle Clean in aromatizarile neutra, menta, portocala si fructe de padure.

 • Perio
  Functii pentru utilizarea subgingivala in combinatie cu duza Perio si varful de unica folosinta steril, precum si cu recipientul de pudra perio. Pentru aceasta utilizare este pusa la dispozitie Lunos® Pudra profilactica Perio Combi in aromatizare neutra.

 • Refill
  Functia Refill asigura decompresiunea recipientului de pudra si permite astfel deschiderea, precum si extragerea fara probleme a recipientului de pudra, fara sa fie necesara oprirea prealabila a aparatului – pentru umplerea cu Lunos® Pudra profilactica.

 • Scaler/Perio Scaler
  Functii pentru utilizarea ultrasunetelor cu piesa de mana Scaler. In functie de tipul instrumentului poate fi selectata functia adecvata in trepte de putere diferite. Functia Scaler este adecvata in mod predominant pentru utilizarea supragingivala, iar functia Perio Scaler pentru tratamentul subgingival.
   
 • Tank Water/Fresh Water
  Functii pentru alimentarea cu apa conform necesitatilor in timpul tratamentului cu ultrasunete si cu jet de pudra. Prin urmare pentru domeniul de utilizare Ultrasound, pentru tratamentul profilactic, apa poate fi alimentata fie prin intermediul racordului fix de apa, fie prin intermediul rezervorului de apa atasabil cu volum de umplere de 500 de ml. Pentru functia Polishing, apa este furnizata in mod exclusiv prin intermediul racordului fix de apa. Alimentarea cu apa poate fi reglata de la nivelul aparatului pentru toate domeniile.

 • Flush
  Functia pentru clatirea si curatarea sistemului furtunului din aparat inainte de utilizare, inainte de schimbarea pudrei, in timpul tratamentului si pentru pregatirea dupa utilizare. Clatirea este activata prin intermediul comutatorului de picior. Un proces de spalare Ultrasound dureaza aproximativ 23 de secunde, un proces de spalare Polishing dureaza aproximativ 40 de secunde.