PaX-i SP Echipament Roentgendiagnostic Panoramic Digital, Producator: Vatech

PaX-i SP ( PCH-2500)

Unitate radiologica stomatologica PaX-i impune un nou standard in panoramica digitala datorita calitatii superioare a imaginii.

de la 15900 €

0,00 lei
cu TVA livrare in 30 - 45 de zile
în stoc producător

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

PaX- i SP include:

 
1. Coloana sustinere cu talpa pozitionare, sistem de ajustare automata motorizata a inaltimii pentru examinare (700 mm), panou digital de comanda, Computer - Statie Grafica pentru achizitia si prelucrarea imaginilor si Software specializat proprietar pentru achizitie, reconstructie, prelucrare, export si printare examinari.

2. Monobloc cu generator de inalta frecventa
Tensiune: 50- 90 KV
Miliamperaj: 4-10 mA
Filtrare totala: 2.8 mm echivalent Al
Racire automata cu sistem de protectie  la temp. > 60 C

3. Detectori:
Panoramic – CMOS
 
Modul 2D PANORAMIC:
Permite achizitia ortopantomografiilor de adult si copil, sinusuri periorale, articulatia temporomandibulara, achizitii segmentare in zona frontala si laterala.
Timp scanare standard: 10.1 sec
Program de focalizare automata Multistrat AUTOFOCUS  care permite focalizare perfecta in toate zonele arcadei prin combinarea a 5  sectiuni diferite si reconstructie finala a expunerii panoramice, rezultatul fiind o imagine mult mai clara in regiunea frontala, premolara, lateral, ATM si in spatiile endo si periodontale.

SOFTWARE ACHIZITIE, RECONSTRUCTIE, GESTIUNE SI PRELUCRARE A IMAGINII.
-Programul EzDent Plus sau Ezdent I  permite achizitia imaginilor 2D, gestiunea unei baze de date a pacientilor, precum si functii extinse de prelucrare si export:
-Interfata simpla si usor de utilizat;
-Achizitie radiografii retroalveolare si panoramice, achizitie imagini cu camera intraorala sau foto –ortodontie;
-Prelucrare imagini (contrast, luminozitate, claritate), zoom si colorare diferentiata tesuturi, filtre specifice de carie, parodontiu);
-Programare tratamente si organizare implantologie (program inclus cu baza de date completa cu modelele de implanturi de la firmele consacrate)
-Vizualizare, prelucrare, modificare, export pe support optic, e-mail, printare cu modul DICOM print a imaginilor 2D, pano si ceph;
-Elaborare plan tratament, inclusiv modul complex de simulare implant, cu baza de date a producatorilor, actualizata constant;
-Posibilitati de masuratori diverse;
-Demonstratie plan tratament si adnotari pentru discutia cu pacientii.
-Ez Codi – program special cu peste 230 prezentari de planuri de tratament bazate pe imaginea panoramica a pacientului , cu animatii si variante inainte–dupa , destinat cresterii eficientei si acceptantei variantelor de tratament

Specificatii tehnice:

-Functie: Pano
-Timp scanare Pano: HD 13.5 sec/Normal 10.1 sec
-Spot focal: 0.5 mm
-Generator: 50~90 Kvp/4-10 mA
-Scala Grey: 14 bit
-Pozitie pacient: In picioare/ accesibil cu scaunul cu rotile

PaX-i SP ( PCH-2500)