Pompa uscata V 1200 S, Producator: DURR DENTAL

7136-02/002

Pompa de aspiratie uscata V 1200 S, producator: DURR DENTAL este fiabila si silentioasa, cu tehnologie de ultima generatie.

28.125,00 lei
cu TVA livrare in 30 - 45 de zile
în stoc producător

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Sistem de aspirare uscata
  • Pana la 6 pozitii de tratament cu 4  posturi de lucru simultan
  • Tensiune: 400 V
  • Frecventa: 50 Hz
  • Dimensiuni: 52x41x42 cm

Tehnologie sofisticata cu putere de aspiratie remarcabila. Motoarele de inalta calitate, robuste, fiabile pentru operare continua ofera putere de aspiratie ridicata in doar cateva secunde, avand optiuni flexibile de instalare.

Sistemele de aspiratie uscata Durr sunt extrem de puternice, dar totusi functioneaza foarte silentios. Unitatile de aspiratie V se numesc sisteme uscate deoarece substantele aspirate sunt rapid ghidate spre unitatea de separare/eliminare, componenta integrata in unitul dentar. Astfel in unitatea de aspiratie ajunge doar aer uscat.

Pretul special include transportul la sediul beneficiarului, asistenta online la punerea in functiune, instructiuni de utilizare si intretinere, manual de utilizare si certificate de garantie.
Deasemenea este posibila livrarea si instalarea de catre inginerii nostri la sediul dumneavoastra cu programare prealabila si cu suportarea costului deplasarii.

7136-02/002

Produse asociate