VistaScan Mini View 2.0, Producator: DURR DENTAL

2144110101

Pregatit astazi pentru cabinetul de maine.


Cu noul VistaScan Mini View 2.0, nu numai designul este futurist ci si tehnologia din spatele acestuia este de ultima generatie. Astfel, scanerul cu placute fosforice functioneaza cu cele mai moderne placute pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan,  care accepta functii AI de ultima generatie. In combinatie cu VistaScan Smart Reader, procesele de lucru pot fi automatizate in mod simplu. Impreuna cu calitatea superioara a imaginilor, va asigurati un cabinet stomatologic sustenabil si sigur pentru viitor.

59.500,00 lei
cu TVA livrare in 30 - 45 de zile
în stoc producător

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Pregatit astazi pentru cabinetul de maine.

Cu noul VistaScan Mini View 2.0, nu numai designul este futurist ci si tehnologia din spatele acestuia este de ultima generatie. Astfel, scanerul de filme pentru memorarea imaginilor functioneaza cu cele mai moderne fime pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan,  care accepta functii AI de ultima generatie. In combinatie cu VistaScan Smart Reader, procesele de lucru pot fi automatizate in mod simplu. Impreuna cu calitatea superioara a imaginilor, va asigurati un cabinet stomatologic sustenabil si sigur pentru viitor.

Mai multe culori, mai multa varietate, mai multa eficienta

Citire rapida si simpla: Cu ajutorul conceptului Easy Feed, filmele pentru memorarea imaginilor pot fi citite foarte repede si imediat unul dupa altul. Insertiile interschimbabile permit digitalizarea tuturor formatelor intraorale de filme pentru memorarea imaginilor.
ScanManager–pentru lucrari eficiente: Comenzile de scanare pot fi trimise la VistaScan Mini View 2.0 simultan de la statii de lucru diferite. Selectati comanda dorita pe ecran, scanati si aceasta este disponibila deja pe PC.
Scanare fara PC posibila: Datorita modului independent, este posibila efectuarea lucrarilor independent de retea. Imaginile sunt salvate temporar pe dispozitiv si transmise ulterior in baza de date.
Toate formatele intraorale: Cu VistaScan Mini View 2.0 se pot digitaliza toate formatele intraorale de filme pentru memorarea imaginilor– de la dimensiunea 0 pana la 4.
Lumină ambientala: Iluminarea LED a VistaScan Mini View 2.0 adauga noi accente de culoare in cabinetul dumneavoastra. Puteti alege liber culoarea potrivita pentru dumneavoastra.
Ecran tactil mare din sticla: Ecranul tactil color de 5” ofera o interfata foarte confortabila a utilizatorului.
Calitate excelenta a imaginilor datorita PCS: VistaScan Mini View 2.0 poate afisa in siguranta chiar si leziunile carioase incipiente, precum si cele mai fine structuri osoase.
Functionalitatea WLAN: Functionalitatea WLAN integrata si interfata LAN permit integrarea fara efort a scanerului intr-o retea.

Filme pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan
VistaScan Mini View 2.0 este un scaner de filme pentru memorarea imaginilor extrem de puternic care indeplineste cele mai ridicate cerinte in ceea ce priveste calitatea imaginii, confortul la utilizare si performanta. Pentru performanta maxima, acesta functioneaza exclusiv cu filme pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan. In aceasta combinatie, pe langa o tehnologie consacrata si o calitate extraordinara a imaginilor datorita tehnologiei PCS, ofera multe functii noi care, pe langa confort, sporesc semnificativ eficienta si siguranta.

Sustenabil de la inceput
Toate scanerele noastre de filme pentru memorarea imaginilor sunt produse in conditii de sustenabilitate, cu obiectivul de a obtine o productie neutra din punct de vedere al emisiilor de CO². DÜRR DENTAL se angajeaza la utilizarea responsabila a resurselor si in celelalte domenii ale companiei. Pentru toate produsele noastre, este important pentru noi sa imbunatatim eficienta energetica in mod constant si sa asiguram o durata de viata deosebit de lunga prin facilitarea lucrarilor de reparatie si de intretinere si, nu in ultimul rand, sa ambalam totul in mod sigur si ecologic.

Flux de lucru inteligent cu SmartScan – Automatizare pentru o munca mai relaxata
1. Atribuirea filmului pentru memorarea imaginilor: Cu ajutorul VistaScan Smart Reader, filmele pentru memorarea imaginilor pot fi atribuite unui pacient în VistaSoft. Astfel, VistaScan Mini View 2.0 intră în disponibilitatea de captură.
2. Scanarea filmului pentru memorarea imaginilor: Acum cititi filmele pentru memorarea imaginilor de la pacienti diferiti, in orice ordine, imediat unul dupa altul.
3. Gasirea radiografiei: VistaSoft atribuie automat radiografia pacientului corect.

PRINCIPALELE CARACTERISTICI

-Fara compromisuri- Calitate maxima a imaginii si ecran tactil de inalta rezolutie de 5” din sticla
-Flexibil- Adecvat pentru toate formatele intraorale
-Eficient- Flux de lucru SmartScan si concept Easy Feed
-Inteligent- Mai multa eficienta datorita inteligentei artificiale

VistaSoft AI – Automatizare inclusa
Rotire automata a imaginii: Un algoritm al VistaSoft bazat pe inteligenta artificiala verifica orientarea radiografiilor intraorale in baza anatomiei reprezentate si, daca este necesar, corecteaza automat rotatia imaginii. Astfel economisiti timp pretios de lucru.
Verificarea automata a calitătii filmului pentru memorarea imaginilor: In combinatie cu filmele pentru memorarea imaginilor IQ VistaScan, Vistasoft AI efectueaza verificarea automatizata a calitatii filmului pentru memorarea imaginilor la fiecare radiografie intraorala. Acest lucru asigura mentinerea unei calitati excelente a imaginilor pe termen lung.
Detectarea iluminarii partii gresite: VistaSoft AI detecteaza automat o potentiala iluminare a partii gresite a filmului pentru memorarea imaginilor si prezinta utilizatorului un mesaj relevant.

DATE TEHNICE:
-Afisaj: 5" ecran color
-Dimensiunea placilor de imagine: S0, S1, S2, S3, S4
-Rezolutia teoretica ( lp/mm, dpi): 40 (2.000)
-Rezolutia efectiva (lp/mm, dpi): 22 (1.100)
-Nuante de gri (bit): 16 (65.536)
-Greutate (kg): 5
-Dimensiuni (hxlxL mm): 273x211x258
-Functie Stand-by: Da
-Interfete: LAN

Pachetul contine:
-Scaner placute
-2 placute 2*3 cm VistaScan Image IQ S0
-4 placute 3*4 cm VistaScan Image IQ S2
-folii protectoare placute
-Soft de gestiune VistaSoft

Pretul special include transportul la sediul beneficiarului, asistenta online la punerea in functiune, instructiuni de utilizare si intretinere, manual de utilizare si certificate de ganratie.
Deasemenea este posibila livrarea si instalarea de catre inginerii nostri la sediul dumneavoastra cu programare prealabila si cu suportarea costului deplasarii.

2144110101