Pachet sterilizare format din Autoclav 23 L cu osmoza+Baie cu ultrasunete+Sigilator pungi,Producator: Midmark

B23 ROSI+QUICKCLEAN QC1+QUICKSEAL

Pachet Autoclav 23 litri cu sistem de purificare a apei prin osmoza +  Baie cu ultrasunete+ Sigilator pungi, Producator: Newmed
 

de la 4400 €

0,00 lei
cu TVA livrare in 30 - 45 de zile
în stoc producător

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Pachetul contine:

1. MIDMARK B 23 ROSI-Autoclav 23 litri, Producator: Midmark

Gama de autoclave Midmark este inovatoare, fiabila si usor de utilizat, conceputa pentru performante ridicate si dezvoltata  cu tehnologie de top, este solutia perfecta.

BLOCARE USA: Blocarea usilor actionata de motor garanteaza siguranta, manipulare usoara si autoreglare fiabila a trapei.

IMPRIMANTA INTEGRATA: Un accesoriu standard care in timpul procesului de sterilizare inregistreaza si imprima automat intreaga procedura, oferind astfel o inregistrare permanenta a fiecarui ciclu de sterilizare.

PORT USB: Recodare automata a ciclului digital pe stick USB (optional).

INTERFATA PRIETENOASA: Meniu multilingv intuitiv cu doar patru butoane pentru o utilizare usoara. Ecranul LCD afiseaza informatii actualizate despre ciclurile de sterilizare si alerte cu privire la erori sau probleme de service.

CAMERA: 23 litri din otel turnat dintr-o singura piesa.

SISTEM DE PURIFICARE A APEI: Cu sistemul de purificare al apei incorporat, autoclavul poate fi conectat direct la alimentarea cu apa din cabinet

Autoclavul este dotat standard cu toate accesoriile, inclusiv suportul tavii, tavile, instrumentul de demontare, buretele de curatare si conexiunile de apa.

SENZOR DE CALITATE A APEI: Protectie suplimentara prin senzorul de calitate a apei. Prin urmare, calitatea apei este monitorizata constant, iar afisajul informeaza utilizatorul daca apa utilizata pentru sterilizare este buna.

Clasa: B
Capacitatea camerei: 23 L
Greutate: 58 Kg
Dimensiuni: 400x505x690 mm (H x W x D)
Consum de energie: 2400 W

Optional: USB intern

2. QUICKCLEAN QC1-Baie cu ultrasunete, Producator: Midmark

Baia cu ultrasunete QuickClean curata complet si uniform utilizand tehnologia Frequency-Leap. Datorita acestei tehnologii toate instrumentele sunt curatate complet indiferent de locul in care sunt plasate in cos. Ciclul de curatare poate fi personalizat de la 1 la 99 de minute, in timp ce parametrii si rezultatele sunt salvate pe cardul de memorie. Capacul si cosul de siguranta sunt incluse.

Specificatii tehnice:
Capacitate: 4.5 L
Dimensiuni externe: 265x345x260 mm (H x W x D)
Dimensiuni rezervor: 150x300x150 mm (H x W x D)
Greutate: 6 kg
Tensiune: 230 V, 50-60 Hz
Consum de energie: 100 W

3. QUICKSEAL-Sigilator pungi sterilizare, Producator: Midmark

Masina de sigilat pungi QUICKSEAL este o optiune inteligenta, oferind materiale de inalta calitate, etansare mai fiabila, indicatori de vizulai si sonori, pentru alertarea utilizatorului. In cazul in care utilizatorul uita punga in masina de sigilat, QUICKSEAL intrerupe automat electricitatea din rezistenta, oprind caldura. Suportul pentru rolele din hartie poate fi montat pe perete.

Dimensiuni sigilare: 12 x 300 mm
Dimensiuni externe: 440x400x370mm (H x W x D)
Greutate: 7.5 kg
Tensiune:230 V sau 110 V,50-60 Hz
Consum de energie: 100 W

In conformitate cu:
2014/35/EU
2014/30/EU

Pretul special include transportul la sediul beneficiarului, asistenta online la punerea in functiune, instructiuni de utilizare si intretinere, manual de utilizare si certificate de garantie.

Deasemenea este posibila livrarea si instalarea de catre inginerii nostri la sediul dumneavoastra cu programare prealabila si cu suportarea costului deplasarii.

B23 ROSI+QUICKCLEAN QC1+QUICKSEAL