Unit dentar SINIUS, Producator: Dentsply Sirona

SINIUS

SINIUS- Eficienta imbunatatita
Imaginati-va ca cineva va ofera un plus de 10 minute zilnic. Cum ati folosi acest timp suplimentar?

Pret Special

0,00 lei
cu TVA livrare in 30 - 45 de zile
în stoc producător

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Timpul este probabil unul din cele mai valoroase bunuri ale noastre. De aceea, noua “Clasa de Eficienta” de la Sirona ofera avantaje clare in ceea ce priveste duratele de tratament si flexibilitatea, deoarece unitatea poate fi configurata pentru a raspunde oricarei situatii si nevoi. Utilizarea intuitiva cu ajutorul celei mai recente tehnologii tactile si al numeroaelor functii integrate ofera valoare adaugata si beneficii suplimentare oentru fluxul de lucru.

Beneficiile la prima vedere:
- Flux de lucru rational gratie interfete EasyTouch
- Utilizare optima a spatiului
- Concept de igiena integrat prin mecanism complex de autosanitizare
- Gama larga de echipamente optionale pe niveluri de pret adaptate bugetului dumneavoastra
- Tehnologie LED pentru iluminare perfecta a zonei de lucru - reflector LEDView si iluminare LED pentru toate instrumentele
- Disponibil cu furtunele pe jos si masa glisanta sau cu furtune pe sus (SINIUS CS).

   

Mai multa flexibilitate a tratamentului datorită fluxurilor de lucru perfecte:

eficient.svg intuitiv.svg compact.svg

Eficient

Intuitiv

Compact

 • Pachete de tratament integrabile pentru implantologie si endodontie
 • Functie de igienizare integrata
 • Raport individual pret/performanta
 • Interfata EasyTouch intuitiva
 • Trei optiuni de concepte de tratament care corespund metodelor dumneavoastra personale
 • Utilizarea optima a spatiului
 • Sistem unic de ridicare a fotoliului
 • Pozitionarea flexibila a consolei dentistului si asistentei

Fluxuri de lucru eficiente:

Untitled.png 2- prevenire infectii.jpg

Functii de endodontie si implatologie integrate

Concept holistic de prevenire a infectiilor

Functiile de terapie integrate fac ac endo-motoarele si fiziodispenserele sa fie de domeniul trecutului. Pe langa controlul precis al cuplului, functia de endodontie este disponibila optional impreuna cu ApexLocator pentru o siguranta clinica maxima. Tratamentele cu implanturi pot fi simplificate cu ajutorul setarilor individuale pentru viteza, cuplu si debit de lichid de racire steril pentru un control crescut in orice moment.

Suprafetele usor de curatat, componentele detasabile si adaptoarele de igienizare incorporate asigura igienizari eficiente si sigure. Instrumentul si furtunurile de aspiratie trebuie sa fie pur si simplu asezate  in adaptoarele de igienizare integrate, iar procesul incepe la o sigura apasare de buton. Recipientul cu agent de curatate  pentru clatira chimica a furtunurilor de aspiratie este integrat in unitatea de alimentare cu apa si poate fi reumplut cu usurinta. In plus, concentratia agentilor de curatate poate fi reglata in mod individual.

Concepte de tratament:

3-%20sina%20culisanta.jpg 3-%20stil%20traditional%20TS.jpg 3-%20stil%20continental%20CS.jpg

Sinius cu masa medicului culisanta

manual

Sinius Stil Traditional (TS) cu

furtunuri atarnate

Sinius Stil Continental (CS) cu

furtunuri pe sus

Masa medicului
Ecran EasyTouch Display de 4,3" si 5+1 pozitii pentru instrumente ( inclusiv pozitia suplimentara la masa medicului pentru camera intra-orala).
 
Tetiera motorizata optionala
Pentru acces optim in orice moment, chiar si in cazul inaltimilor variabile ale pacientilor. Poate fi reglata cu usurinta utilizand pedala de comanda pentru tratament hands-free, completand operarea cu ajutorul interfetei cu utilizatorul si reglarea manuala.
 
Sistemul integrat de prevenire a infectiilor
Controlul maxim al infectiilor intr-un timp scurt, cu efort minim, ceea ce ii permite echipei sa economiseasca timp pretios
 
Pedala de comanda wireless
Operare hands-free pentru toate functiile ecranului Easy-Touch, pentru instrumente si pentru sina culisanta.

1-%20sinius.jpg
Dimensiunile compacte, nivelul impresionant de ajustare verticala a fotoliului, pozitionarea variabila a consolei asistentei – factori care se combina pentru a spori confortul si comoditatea dumneavoastra, simplificand totodata fluxul de lucru zilnic.

O caracteristica unica: beneficiile combinate ale consolei medicului, in varianta glisanta sau suspendata, completate de mobilitatea consolei asistentei.

Intervalul maxim de ajustare a inaltimii fotoliului inlatura toate posibilele obstacole. Un obiectiv important de proiectare a fost adaptarea la nevoile specifice ale batranilor si copiilor. In pozitia minima fotoliul ajunge la 36  cm de sol. Acest lucru faciliteaza accesul la fotoliul dentar.

Masa medicului este usor de rotit, va ofera acces rapid si sigur catre toate instrumentele si piesele de mana. Consola asistentei sporeste libertatea dumneavoastra de miscare. Totul este la indemana si adaptat tratamentului efectuat.

Functia de tratament endodontic disponibila la simpla atingere a unui buton.

Atunci cand alegeti unitul dentar SINIUS, functia de tratament endodontic este disponibila in numai cateva secunde. Functii speciale, cum ar fi baza de date cu sisteme diferite de ace de canal sunt disponibile la simpla atingere a unui buton. Comparativ cu timpul de setare a unei unitati endodontice conventionale, aveti posibilitatea sa salvati intre una si doua minute la fiecare tratament, din timpul dumneavoastra valoros.
5-sinius1.jpg
Inovativa interfata  “EasyTouch” este "piatra de temelie" a noului unit dentar de inalta eficienta SINIUS. Tehnologia touch screen ofera baza pentru integrarea noilor functii usor utilizabile. EasyTouch este simplu de folosit inca de la inceput. Nu sunt necesare abilitati iesite din comun . Sunt afisate numai functiile de care aveti nevoie la momentul respectiv in procesul de tratament. Pe scurt, EasyTouch este pasaportul dumneavoastra pentru viitorul tehnologic fara inhibitii si nelinisti.  
6-%20sinius_f.jpg

Programul de ergonomie de la Sirona

In timp ce dumneavoastra aveti grija de pacient, SINIUS are grija de dumneavoastra. O pozitie de sedere intuitiva, functii confortabile de pozitionare a pacientului si vizibilitatea optima a campului de lucru maresc la maxim satisfactia dumneavoastra de locul de munca, chiar si in zilele de lucru aglomerate si prelungite.

Puterea concentrata,viteza optima, vizibilitatea excelenta si usurinta in manipulare- acestea sunt caracteristicile definitorii ale pieselor de mana montate la unitul dentar SINIUS. Noua linie de piese include seringa aer-apa si piesa de detartraj cu LED, Sprayvit M si Sirosonic TL. Veti beneficia, de asemenea, de avantajele motoarelor de la Sirona fara perii, care se remarca prin dimensiunile lor compacte, distributie echilibrata a greutatii si costuri reduse de intretinere. Si datorita interfetei standardizate, puteti integra evolutiile viitoare, in orice moment.

Conceptul de igiena SINIUS
Igiena optima cu timp si efort minime - acesta este scopul declarat al conceptului de igiena corespunzatoare realizat de unitul dentar SINIUS, ca si alte dovezi de angajament puternic a serviciului clienti de la Sirona. Totul este adaptat pentru manipulare usoara si eliminarea surselor potentiale de contaminare - de exemplu, adaptorul incorporat de igienizare, suprafetele netede si componentele rapid detasabile si autoclavabile.

Caracteristici:

Masa medicului

 • Sina culisanta manuala
 • Stil Traditional (TS) cu furtunurile atarnate
 • Stil Continental (CS) cu furtunurile pe sus
Prevenire infectiilor
 • Concept holistic de prevenire a infectiilor cu cuspidor
 • Sistem de dezinfectie pentru dezinfectie continua
 • Adaptoare de igienizare incorporate pentru curatarea automata periodica a furtunurilor de apa
 • Curatarea integrata a furtunurilor de aspiratie
Ergonomie
 • ErgoMotion
 • Functie suport lombar
 • Concept divizat
 • Pozitionarea punctului bucal vertical
Consola dentistului-Afisaj
 • Interfata cu utilizatorul EasyPad sau EasyTouch de 4,3 "
Consola dentistului- Pozitii
 • 5+1 pozitii pentru instrumente
Consola asistentei
 • 4 pozitii cu tastatura operationala
Tetiera
 • Motorizata
 • Cu articulatie dubla
Pedala de comanda
 • Wireless sau cu cablu
Versiune pentru stangaci
 • NU
Lampa chirurgicala
 • LEDview Plus

SINIUS