Scaun de lucru medic- Hugo, Producator: Dentsply Sirona

Scaun Hugo

Scaunul de lucru medic Hugo este expertul in ergonomie fiind adaptat pentru dumneavostra din cap pana-n picioare

Pret Special

0,00 lei
cu TVA livrare in 30 - 45 de zile
în stoc producător

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Hugo reprezinta un element cheie al programului de ergonomie al Dentsply Sirona si combina tehnologii unice. Acesta permite o pozitie ergonomica si intuitiva de sezut pentru ca dumneavoastra sa mentineti o postura sanatoasa pe durata tratamentului. Hugo este dinamic, confortabil, igienic si versatil  venind in completarea perfecta a centrului dumneavoastra de tratament. Este disponibil in mai multe modele, pentru a se adapta dimensiunilor si obiceiurilor de lucru ale utilizatorului.

Reglarea scaunului Hugo:

  • Hugo Manual: Reglarea manuala a inaltimii
  • Hugo Manual Plus: Reglarea manuala a înaltimii, cu inel de picior
  • Hugo Freehand: Reglarea inaltimii prin apasarea piciorului


Spatar dinamic: Spatarul va urmareste miscsrile si va ofera suport- in timp ce lucrati si cand va relaxati. Coloana vertebrala este indreptata automat, prevenind eficient incordarea musculara.


Scaun confortabil: Mecanismul inovativ OptiMotion inclina flexibil partea din fata a jumatatii stangi sau drepte a scaunului pentru a reduce presiunea asupra coapselor. Tapiteria termica previne incalzirea pe parcursul tratamentelor indelungate.


Baza flexibila a scaunului: Scaunul Hugo poate fi reglat in mod flexibil pentru a se potrivi cu inaltimea fiecarui membru al echipei. Inaltimea scaunului poate fi reglata usor si igienic printr-un comutator pentru picioare, instalat la cerere.


Scaun Hugo