• Nou

Unit dentar AXANO, Producator: Dentsply Sirona

AXANO

Unit dentar AXANO

Pret Special

0,00 lei
cu TVA livrare in 30 - 45 de zile
în stoc producător

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Cuvantul grecesc Axano - tradus in limba romana inseamna a creste, a se extinde - a fost sursa de inspiratie pentru numele noului centru de tratament Axano de la Dentsply Sirona. Axano este un simbol al gandirii de viitor, al imbunatatirii continue si al cresterii - o cerinta pe care stomatologii o au pentru propria lor activitate si pe care Dentsply Sirona o indeplineste cu noul centru de tratament Axano. Inspiratia din designul modern, dorintele utilizatorilor, feedback-ul din cabinetul stomatologic: toate acestea au dus la dezvoltarea Axano. Rezultatul este un centru de tratament care stabileste noi standarde in ceea ce priveste designul, fluxurile de lucru si functiile digitale. 

Designul care imbunatateste performanta

Chiar si la prima vedere, Axano ofera un centru de tratament de inalta calitate atat pentru dentist cat si pentru asistenta. Inovatiile de design ale centrului de tratament, sunt bine gandite si ofera solutii inteligente. Lumina ambientala integrata, de exemplu, stabileste accente de culoare si completeaza individual conceptul de iluminat al cabinetului. In acelasi timp, iluminarea indirecta cu LED-uri vizualizeaza procesul de igiena. Un alt punct de atractie este ecranul grafic tactil mare, care combina cele mai recente standarde de design cu o operare intuitiva si comoda - comparabila cu cea a unui smartphone. Standardele inalte de design ale Axano sunt subliniate de o gama larga de culori de tapiterie si de alegerea optionala a tapiteriei lounge. Axano a fost deja premiat pentru designul sau. Recent, noul centru de tratament a primit renumitul premiu Red Dot Award 2022 la categoria "Design de produs".

CORP-press image-Axano-Ambient-Light.jpg

Fluxuri de lucru optimizate pentru tratamente eficiente

Confortul joaca, de asemenea, un rol decisiv in fluxurile de lucru ale Axano. Acestea au fost optimizate continuu pentru a face tratamentele cat mai ergonomice si eficiente. De exemplu, noua sina glisanta motorizata cu iluminare LED integrata aduce intotdeauna elementul stomatologic la indemana. De asemenea, acum poate fi ajustata individual in inaltime, astfel incat sa poata fi adoptate in orice moment pozitii de lucru ergonomice. Elementele dentistului si ale asistentei, precum si tava pot fi pozitionate independent unul de celalalt si permit comutarea flexibila intre tratamentul in echipa si cel de sine statator. Siguranta clinica este oferita practicianului prin functiile de endo si implantologie integrate in Axano, care permit o tranzitie lina intre diagnostic, clarificare si terapie. Comunicarea moderna cu pacientul face, de asemenea, parte din fluxul de lucru perfect cu Axano. Datorita camerei integrate si  monitorului Sivision de 22 de inci, imaginile intraorale, imaginile radiografice 3D sau videoclipurile pot fi vizualizate direct la centrul de tratament si discutate cu pacientul.

Experienta digitala: Controlul individual al proceselor

Cu Axano, functiile digitale inovatoare permit mai mult decat o operare intuitiva si comoda. Centrul de tratament poate fi, de asemenea, configurat individual prin intermediul noului ecran tactil: Tastele si functiile pot fi organizate pe interfata de utilizator dupa cum se doreste, folosind functia drag-and-drop si, astfel, pot fi adaptate la preferintele personale.

3- smart control.jpeg 3- tetiera motorizata.jpeg

6+2 pozitii de instrumente

Control inteligent

Tetiera motorizata

Dispunerea esalonata a suporturilor pentru instrumente permite o prindere ergonomica a seringii, a camerei si a instrumentelor. Este disponibil un raft suplimentar pentru o camera, iar motorul de implantologie are propria conexiune pe partea inferioara a elementului dentistului.

Controlul ergonomic, fara fir, multifunctional, care va ajuta sa manevrati scaunul dentar folosind doar piciorul, permitandu-va sa utilizati direct functiile esentiale, fara maini, pentru un tratament de inalta precizie.

Inclinarea si extensia tetierei pot fi reglate in functie de nevoile pacientului prin Smart Touch sau prin intermediul comenzii de picior.

 Control multimedia Smart-Touch Cuspidor rotativ motorizat Element asistenta
Selectati, marcati, taiati si adaugati text la imaginile intraorale direct din interfata Smart-Touch. De asemenea, puteti reda continut media digital pentru a sustine consultatiile dentare. Bolul cuspidorului se roteste automat spre pacient atunci cand se afla in pozitia de clatire si se pivoteaza in afara acestuia pentru tratament. Acesta permite un proces de tratament mai rapid si mai sigur. Designul subtire al elementului asistentei, cu dispozitivul de aspirare integrat, ejectorul de saliva si optiunile de operare extinse, vin in spijinul asistentei.
SiroCam AF+  LEDview Plus Monitor Sivision

Cu functia de focalizare automata, SiroCam AF+            combina calitatea ridicata a imaginii cu o manevrare usoara. Optimizati documentatia si explicati pacientilor dvs. constatarile si optiunile terapeutice pe monitorul optional de 22".

LEDview Plus, fara atingere, ofera conditii excelente de iluminare si vizualizare. In modul compozit, procesati materialele de umplere fara polimerizare prematura.

Monitorul optional de 22" poate fi atasat la tava sau la bara de montare a corpului de iluminat, ramanand in campul dumneavoastra vizual, daca este necesar. Cu ajutorul monitorului Sivision, puteti crea transparenta si incredere in munca pe care o desfasurati cu pacientii dumneavoastra.

Confort si relaxare datorita ergonomiei superioare

Adoptati o postura mai sanatoasa in timpul tratamentului cu ajutorul designului ergonomic al Axano, care permite relaxarea. Datorita functiei Smart Delivery Pro, elementul stomatologic se adapteaza automat la inaltimea dumneavoastra, permitandu-va sa efectuati tratamentul in picioare. Pozitionarea verticala a gurii plaseaza pacientii in cea mai buna pozitie de tratament, indiferent de statura lor. Functia ErgoMotion este, de asemenea, in beneficiul pacientilor dumneavoastra, deoarece spatarul si scaunul previn comprimarea si intinderea asupra coloanei vertebrale, iar functiile de masaj si lombare le permit pacientilor sa se relaxeze in timpul tratamentului.

Igiena intalneste fluxuri de lucru excelente

Axano poate contribui la standarde ridicate de igiena cu un efort minim. Axano este conceput pentru a efectua masuri de igiena in mod eficient, de la suprafetele sale netede, usor de curatat, la componentele detasabile si adaptoarele de igienizare integrate.

Digitalizarea intalneste designul in timp ce dumneavoastra controlati intregul proces

Cu Smart Touch, toate functiile esentiale pot fi accesate rapid si usor si pot fi operate intuitiv. In plus, puteti personaliza pozitia butoanelor si a functiilor de pe interfata cu utilizatorul cu ajutorul functiei Drag&Drop, ceea ce va permite sa va proiectati ecranul in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra, pastrand in acelasi timp concentrarea asupra pacientului.

Vizualizare clara Personalizare Controlul media
Informatiile importante sunt afisate in mod clar cu ajutorul unor pictograme si imagini usor de recunoscut. Functia Drag&Drop va permite sa rearanjati rapid si usor butoanele interfetei cu utilizatorul si sa le asezati acolo unde aveti nevoie pentru un acces usor. Puteti accesa, edita si controla suporturile media utilizand Smart Touch fara a fi nevoie sa treceti la un alt computer.

Exprima-ti individualitatea prin culoare

Axano va deveni punctul central al cabinetului dumneavoastra. Proiectati-va scaunul dentar in functie de nevoi si alegeti dintr-o varietate de culori de tapiterie si cusaturi contrastante

Eleganta

Carbon, Merlot, Platinum, Pacific, Prune

Natura

Umbra, Safir, Basalt, Cherry, Sierra

Vitalitate

Aloe, Aqua, Flamingo, Orhidee

Culoruile cusaturii disponibile doar pentru tapiteria Lounge

15- standard.jpeg 15- red.jpeg 15- rose.jpeg
Standard Rosu Gri inchis Abastru deschis Roz
AXANO