• -20%

MD 555 Solutie curatare pompe de aspiratie- 2.5L, Producator: DURR DENTAL

CCS555C6150

Solutie concentrata extrem de eficienta si fara spuma pentru  toate sistemelede aspiratie si a separatelor de amalgam.

298,75 lei
239,00 lei Reducere 20%
cu TVA
în stoc

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Curata intensiv depozitele de depunerile de pudra si de carbonat de calciu, inclusiv cele rezultate din utilizarea perlelor de profilaxie.
Curatare eficienta si intensa deoarece contine acizi organici, acid fosforic, agenti activi de suprafata ce impiedica formarea spumei.


Caracteristici:

  • Solutia de curatare MD 555 este un agent special de curatare cu acizi fara spumare pentru sistemele stomatologice de aspiratie, inclusiv tuburi de drenaj. Utilizarea solutiei de curatare MD 555 este recomandata pentru regiunile care au probleme legate de apa de la robinet (de ex. duritate ridicata a apei, saruri antisolubile etc.) si pentru tuburile de drenaj cu gradient insuficient. Mai mult, MD 555 este recomandat daca sunt utilizate dispozitive speciale de curatare a dintilor, de ex. unitati de lustruire cu aer.
  • Aplicarea regulata a solutiei de curatare MD 555 previne acumularea de depuneri in sistemul de aspiratie. Blocajele din sistemul de aspiratie cauzate de utilizarea produselor de prevenire greu solubile, precum pulberile de prevenire sau produsele Pearl, in special pe baza carbonatilor de calciu, sunt evitate si depunerile deja existente sunt dizolvate.
  • Cu ingredientele sale speciale active si auxiliare, solutia de curatare MD 555 este adecvata in special pentru sisteme cu separatoare de amalgam. Mai mult, solutia de curatare MD 555 poate fi utilizata universal oriunde este necesara inlaturarea depunerilor de apa dura de pe suprafete (de ex. placi de gresie pentru pardoseala si faianta, chiuvete).


Compozitie:

  • Agentul de curatare MD 555 contine o combinatie de acizi organici (15 - 30%), acid fosforic (15 - 30%), surfactanti fara spumare (< 5%) si adjuvanti in solutie apoasa.


Mod de utilizare:

In caz de apa dura sau contaminare cu pulberi profilactice, utilizati periodic o solutie cu agent de curatare MD 555 de 5% o data sau de doua ori pe saptamana, de ex. in timpul pauzei de pranz. In caz de contaminare extrema, utilizati zilnic o solutie cu agent de curatare MD 555 de 5%. Cel mai mic timp de expunere este de 30 de minute. Este posibila prelungirea perioadei de actiune, daca este necesar.
Umpleti 50 ml de agent de curatare MD 555 in pana la 1 litru de apa si clatiti cu ajutorul OroCup. Turnati 250 ml de solutie in cuspidor. Clatiti sistemul curatat cu apa (cel putin 1 litru) dupa ce a trecut timpul de actiune. In cazurile problematice sau pentru a igieniza sistemele de aspiratie care au fost puternic contaminate cu biofilme, utilizati o concentratie de 10% (umpleti 100 ml de agent de curatare MD 555 in pana la 1 litru de apa) o data pana la de cinci ori pe saptamana (alternativ cu dezinfectanti eficienti, de ex. Orotol(r) plus sau Orotol(r) ultra). Eficienta optima este realizata cu un timp de expunere de 1 - 2 ore. Turnati 250 ml de solutie in cuspidor.

Ideal de utilizat impreuna cu Orotol Plus

Ambalat in flacon de 2.5 L

CCS555C6150

Produse asociate