• -20%

ID 215 Concentrat instrumentar enzimatic- 2.5 L, Producator: DURR DENTAL

CDI215A6150

Concentrat enzimatic pentru instrumente de la Durr Dental

431,25 lei
345,00 lei Reducere 20%
cu TVA
în stoc

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Caracteristici: concentrat enzimatic pentru curatarea manuala a instrumentelor stomatologice.

ID 215 este un concentrat enzimatic pentru curatarea manuala a instrumentelor stomatologice generale si chirurgicale in spitale, clinici si laboratoare. Curata seturile de instrumente rotative sensibile la alcali si la alcool.

ID 215 protejeaza personalul datorita proprietatilor sale microbicidale. ID 215 are o actiune exceptionala de curatare si compatibilitate a materialelor. ID 215 este economic datorita concentratiei sale scazute de aplicare si are un miros placut.

Spectru de activitate: bactericid, fungicid, virucid HBV, HCV si HIV

Instructiuni de utilizare:
Cand utilizati ID 215 intr-un recipient pentru instrumente (de exemplu, Hygobox de Durr Dental), va recomandam o concentratie de 2% pentru un timp de expunere de 15 minute si 1% pentru un timp de expunere de 30 de minute.
Intr-o baie de curatare cu ultrasunete (de exemplu, Hygosonic de Durr Dental), va recomandam o concentratie de 2% pentru un timp de expunere de 1 minut sau 1% pentru un timp de expunere de 15 minute.
Dupa trecerea timpului de expunere, clatiti bine setul de instrumente sub apa curenta. Apoi, dezinfectati instrumentele pre-curatate cu dezinfectanti adecvati, cum ar fi ID 212, ID 212 forte, ID 213 sau ID 220, clatiti cu apa si uscati. Respectati instructiunile producatorului pentru prelucrarea ulterioara.

- Ingrediente active: compusi cuaternari de amoniu, compusi de guanidina

- Eficacitate exceptionala de curatare: dizolva chiar si cea mai dura contaminare

Ambalat in flacon de 2,5 L

CDI215A6150

Produse asociate