Autoclav 18 L-MIDMARK B 18 fara osmoza, Producator: Midmark

MKB10000SA10040

Gama de autoclave Midmark este inovatoare, fiabila si usor de utilizat, conceputa pentru performante ridicate si dezvoltata  cu tehnologie de top, este solutia perfecta.

20.390,00 lei
cu TVA livrare in 30 - 45 de zile
în stoc producător

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

BLOCARE USA: Blocarea usilor actionata de motor garanteaza siguranta, manipulare usoara si autoreglare fiabila a trapei.

 
IMPRIMANTA INTEGRATA: Un accesoriu standard care in timpul procesului de sterilizare inregistreaza si imprima automat intreaga procedura, oferind astfel o inregistrare permanenta a fiecarui ciclu de sterilizare.

 
PORT USB: Recodare automata a ciclului digital pe stick USB (optional).

 
INTERFATA PRIETENOASA: Meniu multilingv, intuitiv, cu doar patru butoane pentru o utilizare usoara. Ecranul LCD afiseaza informatii actualizate despre ciclurile de sterilizare si alerte cu privire la erori sau probleme de service.

 
CAMERA: 18 litri, din otel turnat dintr-o singura piesa.
Autoclavul este dotat standard cu toate accesoriile, inclusiv suportul tavii, tavile, instrumentul de demontare, buretele de curatare si conexiunile de apa.

 
SENZOR DE CALITATE A APEI: Protectie suplimentara prin senzorul de calitate a apei. Prin urmare, calitatea apei este monitorizata constant, iar afisajul informeaza utilizatorul daca apa utilizata pentru sterilizare este buna.

 

Specificatii tehnice:

  • Clasa: B
  • Capacitatea camerei: 18 L
  • Greutate: 52 Kg
  • Dimensiuni: 400x505x615mm (H x W x D)
  • Consum de energie: 2400 W

Include: imprimanta incorporata


Optional: USB intern, ROSI-sistem de purificare a apei prin osmoza

In conformitate cu:
MDD 93/42/CE
PED 2014/68/EU

Pretul special include transportul la sediul beneficiarului, asistenta online la punerea in functiune, instructiuni de utilizare si intretinere, manual de utilizare si certificate de garantie.
Deasemenea este posibila livrarea si instalarea de catre inginerii nostri la sediul dumneavoastra cu programare prealabila si cu suportarea costului deplasarii.

MKB10000SA10040

Produse asociate