• -20%

FD 322 Dezinfectant rapid - 2.5 L, Producator: DURR DENTAL

CDF322C6150

Dezinfectant rapid produs de Durr Dental

281,25 lei
225,00 lei Reducere 20%
cu TVA
în stoc

 

Termeni si conditii

 

Conditii de livrare

Caracteristici:
Solutie gata de utilizat, fara aldehida, pentru dezinfectarea rapida a suprafetelor rezistente la alcool. Se poate utiliza la dezinfectarea dispozitivelor medicale invazive si non-invazive din spitale, clinici si laboratoare.
Este foarte eficient impotriva Coronavirusului, inactivandu-l pe acesta.

FD 322:

  • prezinta eficacitate cu actiune rapida
  • recomandat pentru dezinfectarea uniturilor dentare, a instrumentelor, a tavilor de instrumente, a protectiilor placutelor fosforice, a lampilor chirurgicale si a furtunurilor de aspiratie.
  • recomandat pentru panourile de control de pe uniturile dentare sau pentru dispozitivele de prelucrare a filmelor XR.
  • se usuca repede si nu lasa reziduuri. FD 322 este recomandat in special pentru utilizarea cu lavete sau servetele.


Spectru de activitate: bactericid, tuberculocid, fungicid, virucid cu eficienta limitata (virusuri incapsulate, de ex. virusurile de variola, inclusiv HBV, HCV, HIV, virusuri: adenovirusuri, norovirusuri, SV 40 polyomavirus., Lista VAH

Testat in conformitate cu EN 13727, EN 13624, EN 14348, EN 16615, EN 14476.

Instructiuni de utilizare:
FD 322 se aplica nediluat. Pulverizatoarele permit aplicarea directa si faciliteaza pulverizarea orientata a suprafetelor mici sau a suprafetelor dificil de accesat. Suprafetele si obiectele umede trebuie dezinfectate complet si lasate sa se usuce.
Dezinfectati suprafetele vizibil contaminate cu FD 322 si indepartati orice depozite sau reziduuri cu o laveta. Dezinfectati din nou suprafetele curatate.

Solutie cu utilizare rapida pentru dezinfectia si curatarea suprafetelor.

Dezinfectati suprafetele cum ar fi varfuri, piese de mana si piese de mana drepte sau contra-unghi, inainte de prelucrare, in conformitate cu instructiunile producatorilor.

Utilizare cu precautie pe suprafetele sensibile la alcool. In cazul suprafetelor sensibile, testati compatibilitatea intr-un loc.

Nu amestecati FD 322 cu alte produse.

Ambalat in flacon de 2.5 L

CDF322C6150

Produse asociate